Over mij

Even voorstellen

Wat leuk dat u de tijd neemt om meer over mij te weten te komen. 
Mijn naam is Anita Rozendaal-Baaij en ik woon samen met mijn man aan de rand van de Veluwe in Gelderland.

Wat betreft mijn woonplaats heb ik het getroffen, want ik ben graag buiten. Zo rijden wij samen motor, ga ik graag met mijn camera het bos in of ben ik tussen de paarden te vinden. Dat laatste geeft mij weer inspiratie om te bloggen en zo ben ik voorzichtig gaan nadenken over mijn eigen tekstbureau. Want als ik aan het schrijven ben, vergeet ik vaak de tijd!

Vroeger schreef ik vaak sollicitatiebrieven om iets bij te verdienen tijdens mijn studie. De brieven die ik mocht schrijven waren succesvol, maar tijdens mijn examenjaar heb ik besloten om mij op mijn scriptie te richten. 

In 2018 heb ik mijn bachelor Diergezondheid en Management succesvol afgerond. Deze opleiding was heel breed met veel praktijkopdrachten. Zo heb ik bijvoorbeeld: 

- Diverse marktonderzoeken gedaan.

- Een kwaliteitshandboek geschreven. 

- Een onderzoeksopzet geschreven op academisch niveau. 

- Een eigen ondernemingsplan uitgewerkt en gepresenteerd aan de bank.


Het schrijven van rapporten, verslagen en marketingplannen ging mij goed af. Voor mij kostte het niet veel moeite om een verhaal te bedenken en goed te verwoorden. Volgens mij is dat een vaardigheid die niet te leren is. Het moet in je zitten.  

  

-Schrijven is zilver, een goed verhaal is goud- 

Kijk gerust verder

8 November 2019 zijn wij getrouwd. Eliene van Sunfield Photography heeft deze mooie en bijzondere dag vastgelegd. 

Motorrijden is iets dat mijn man en ik met passie doen. Samen rijden wij heel wat af (ongeveer 15.000 km per jaar). 

Onze kat, Binky. Al van jongs af aan ben ik een grote dierenliefhebber. Voordat ik het HBO gedaan heb, rondde ik de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente succesvol af. En dat is nog steeds een vak waar ik dagelijks vol enthousiasme over kan vertellen.

Onze Senegal papegaai Bono. Hij (of zij) is een echte aandachtliefhebber! Tijdens mijn bachelor heb ik een onderzoeksopzet geschreven voor een onderzoek over Amazonepapegaaien.